Back to top

Jornada de portes obertes a l'Arxiu de Reus el 9 d'octubre

L'Arxiu Municipal de Reus i l'Arxiu Comarcal del Baix Camp ofereixen dimarts 9 d'octubre a les 18.30 h una jornada de portes obertes en el marc de la programació “Laboratoris Oberts”, que s'organitza a diferents equipaments patrimonials de Catalunya entre el 8 i el 14 d'octubre amb motiu de la Setmana Europea de la Conservació-Restauració i coincidint amb les Jornades Europees de Patrimoni.
Jornada de portes obertes a l'Arxiu de Reus el 9 d'octubre

En concret, l'Arxiu de Reus donarà a conèixer la tasca de restauració i conservació dels documents que es preserven en aquest equipament. Per participar-hi cal inscriure's prèviament en un dels correus dels arxius reusencs: arxiumunicipal@reus.cat o bé acbaixcamp.cultura@gencat.cat.

 

Taller teòric i pràctic sobre arxius domèstics el 10 d'octubre

D'altra banda, l'Arxiu ha programat el taller teòric i pràctic “L'arxiu de casa nostra” el pròxim 10 d'octubre a partir de les 20.30 h, en què es donaran indicacions bàsiques sobre la conservació dels arxius domèstics. Les places són limitades i també cal reservar plaça al correu electrònic de l'arxiu municipal o de l'arxiu comarcal o bé fer-ho per telèfon al 977010054.