Back to top

Jornada de portes obertes a l'Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus

El proper dissabte 10 d’abril el centre d’ensenyament artístic de Reus obrirà les portes a totes aquelles persones interessades en cursar Cicles formatius de Grau Superior en Art i Disseny. Per efectuar la visita caldrà demanar cita prèvia.

El proper dissabte 10 d’abril, de 10 a 13 h, les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus oferiran una jornada presencial de portes obertes a totes aquelles persones interessades en cursar estudis de Grau Superior en Art i Disseny.

Per tal de poder efectuar la visita caldrà trucar i demanar cita prèvia. A Reus, al telèfon 977 31 87 50. Oferir uns estudis reglats, de qualitat i, sobretot, que capacitin l’alumnat per una feina de futur que faci del seu talent la seva professió, és la voluntat de la Diputació de Tarragona a través de les seves escoles d’art.

Els centres que la institució gestiona a Tarragona i Reus posen a l’abast dels estudiants un total d’11 cicles de grau superior que esdevenen referents en qualitat docent en estudis d’art i disseny a la demarcació.

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus (al carrer del Vent) ofereix els cicles formatius: Videojocs i entorns virtuals, Arquitectura Efímera, Projectes i Direcció d’obres de decoració i Infografia 3D. Més informació al web www.dipta.cat/EstudiarArtiDisseny

Paraules clau:

Notícies relacionades