Back to top

Jornada de vaga dels treballadors de Correus de Reus

Els treballadors reclamen més personal per cobrir les sobrecàrregues de feina i la vaga és una més de les que s'estan portant a terme a altres ciutats de Catalunya i de l'Estat Espanyol.

Una vintena de carters i carteres de la Unitat de Repartiment de Correus a Reus han dut a terme aquest 20 de maig una jornada de vaga de 24 h convocada per la CGT de Correus a la demarcació de Tarragona. Aquesta mobilització és una més de les que s'estan portant a terme a Catalunya, com la de Sabadell, Terrassa i Barcelona, o en altres ciutats de l'Estat Espanyol com Almeria, Jerez, León, Sevilla, A Coruña, Madrid i Algeciras.

Els treballadors asseguren que fa anys que pateixen continues retallades de plantilla, fet que comporta una sobrecàrrega de treball inassumible. A més a més, denuncien que hi ha barris que no tenen cap carter o cartera assignada i sense repartiment, tal com estableix la llei, així com irregularitats en els procediments de feina derivats de la falta de personal.

pancarta de la vaga dels treballadors de Correus de Reus

Amb crits d''un barri, un carter' i 'més contractació, menys explotació' els treballadors reusencs han començat la seva manifestació davant les instal·lacions de Correus de la plaça de l'Estació per dirigir-se després a l'oficina del carrer Bahia Blanca.

pancarta de la vaga dels treballadors de Correus de Reus

La Jornada de vaga finalitzarà amb una concentració davant de l'ajuntament de Reus a les 13 h, coincidint amb la reunió que mantindran els membres del comitè de vaga, delegats sindicals i representants dels treballadors amb l'alcalde i el regidor d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades