Back to top

Jornades multiesportives com a alternativa al parc de Nadal de Reus

Els diferents equipaments esportius acolliran esports i activitats familiars els dies 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre i el 3 i 4 de Gener

Aquestes vacances de Nadal, Reus comptarà amb una oferta lúdica i esportiva variada en diferents punts de la ciutat. Després de comprovar la inviabilitat del parc de Nadal per la situació pandèmica actual, la regidoria d'esports i Reus Esport i lleure presenten el Nadal Multiesportiu. Més d'una vintena d'activitats dirigides al públic d'entre 4 i 16 anys i les seves famílies ompliran de jocs, desafiaments i esports els diferents equipaments esportius de la ciutat. Des de kahoots fins a ritmes urbans passant pel volei però també diversos jocs de descoberta. 

Aquestes activitats es duran a terme els dies 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre i el 3 i 4 de gener en horari de matí per no interferir amb la resta de programació nadalenca a la ciutat.

nadal multiesportiu

La inscripció es podrà fer a partir del 15 de desembre a les 20:00h al web de Reus Esports

Unes activitats descentralitzades

Els espais on es realitzaran les activitats són els següents: Cruyff Court; Escola Alberich i Casas; Club Tennis Taula Ganxets de Reus; Parc de les Famílies; Parc de Mas Iglesias; Passeig de la Boca de la Mina; Pavelló Olímpic Municipal; polilleuger Alberich i Casas; polilleuger Cèlia Artiga; polilleuger Ciutat de Reus i polilleuger Joan Rebull.

Paraules clau:

Notícies relacionades