Back to top

José Manuel Díaz guanya la 59a Volta a Tarragona

Al voltant de 160 ciclistes han participat en la darrera etapa, que ha estat la que ha tingut la capital del Baix Camp com a sortida i arribada.

Com ja és tradició, Reus ha tornat a ser punt neuràlgic del ciclisme en la celebració d'una 59a edició de la Volta Ciclista a Tarragona, en què José Manuel Díaz s'ha proclamat guanyador general. Més concretament, la quarta i última etapa ha proposat un recorregut que incloïa el Coll de la Batalla, Alforja, Montbrió i el Coll de l'Alzina, entre altres. Sens dubte, "ha estat l'etapa reina", en paraules del guanyador de la volta.

La d'enguany ha estat una edició especial, ja que ha estat la primera on s'ha permès la participació de fèmines. En total, una quinzena han fet història en una volta que va ser la primera cursa ciclista per etapes de l'estat i la tercera del món.

Albert Josep Piñana, campió de l'etapa reusenca

En la classificació general, en segon lloc, i per darrere de Díaz, ha quedat Eduardo Estevez i, en tercer lloc, Albert Josep Piñana, qui també va quedar en aquesta posició en l'edició del 2021 i qui s'ha proclamat guanyador de l'etapa reusenca. Pel que fa a les fèmines, la guanyadora general ha estat Annabel Martí. En la classificació per equips, ha estat Suministros Dama qui s'ha emportat la primera posició.

Paraules clau:

Notícies relacionades