Back to top

Josep Cuerba, Sarah Dubois i Jordi Salvadó, nous fitxatges de Junts per Reus

L'actual regidor d'Esports repeteix a la llista de Junts com a número cinc, mentre que el partit presenta dues cares noves com a números sis i set.

Junts per Reus ha presentat tres números més de cara a les eleccions municipals. Dos són nous i un repeteix: Josep Cuerba, actual regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, se suma a la llista de Teresa Pallarès com a número cinc. Pel que fa al sis, serà per l'enginyera informàtica Sarah Dubois, lligada al món independentista com a integrant de l'ANC i del Consell de la República. El set és pel mestre i músic Jordi Salvadó, qui està vinculat al món cultural i associatiu de la ciutat.

El número dos haurà d'esperar

Pallarès ja ha donat a conèixer a sis dels primers set números de la llista. L'alcaldable de Junts ha anunciat que el número o la número dos ja ha estat escollit, i que "fa setmanes que treballa" per la candidatura. Tot i això, ha anunciat que "serà l'últim que presentarem". 

Llista hereva de Pellicer

Dels sis números presentats, quatre formen part de l'ara govern de Carles Pellicer: la mateixa cap de llista Teresa Pallarès, Montserrat Caelles (3), Mariluz Caballero (4) i també Josep Cuerba (5). Només Dubois i Salvadó són els únics que no provenen de l'actual cartipàs municipal. 

Paraules clau:

Notícies relacionades