Back to top

Josep Pallarès, nou rector de la URV

Ho ha fet amb gairebé un 58% dels vots ponderats enfront del 42% que ha obtingut la fins ara rectora, María José Figueras.

Josep Pallarès, catedràtic de Tecnologia Electrònica és oficialment el nou rector de la Universitat Rovira i Virgili després d'imposar-se amb el 57,7% dels vots de la comunitat universitària, respecte al 42,2% que ha rebut l'actual rectora, María José Figueras.

De fet, tots dos candidats són els que més suport van obtenir durant la primera volta d'unes eleccions, que per primera vegada, tenia tres candidats, però com cap dels dos va rebre el 50% dels vots ponderats, es va passar a fer una segona volta. Pallarès, entre abraçades amb el seu equip de candidatura, ha celebrat que comencen una nova etapa.

Només un 17% dels estudiants ha votat

Per la seva banda, la fins ara rectora, María José Figueras, ha assenyalat que li hagués agradat que els alumnes haguessin tingut més participació, ja que només han votat un 17% dels 15.000 alumnes que té la universitat. El percentatge total de votació ha estat de gairebé el 26% en una segona votació que s'ha dut a terme de l'1 al 3 de juny de forma telemàtica.

Paraules clau:

Notícies relacionades