Back to top

Josep Poblet deixa la política

L'alcalde de Vila-seca i president de la Diputació, Josep Poblet, diu adéu a la política, després de 26 anys al capdavant de la corporació municipal. Així ho va anunciar, ahir al vespre, en la conferència 'Vilaseca: Projecte, confiança i futur'. Va defensar la necessitat d'introduir gent jove al capdavant del partit i les ganes personals de canviar d'etapa.
Josep Poblet, al programa 'Qüestió de Fons' de Canal Reus.

El màxim responsable de l'Ajuntament de Vila-seca, Josep Poblet, no optarà al càrrec en les pròximes eleccions municipals del maig. Deixarà enrere 26 anys de carrera política al capdavant de l'ajuntament i de majories aclaparadores a les urnes. Un anunci que ha fet aquest dimarts al vespre, en la seva conferència anual a l'hotel Gran Palas de la Pineda. Poblet s'ha esperat fins a les acaballes del discurs per transmetre l'adéu. Amb un 'gràcies', Poblet va donar pas a un sentit comiat.

En el seu discurs, Poblet, ha defensat la necessitat de saba nova a la corporació i al partit, però no ha avançat quin pot ser el seu relleu. De fet, Poblet ja havia transmès el seu dubte a tornar-se a presentar, fa més d'un any, al programa Qüestió de Fons. Al llarg del seu discurs, Poblet ha subratllat la capacitat d'innovar de la Costa Daurada. Tanmateix, ha afegit que el canvi només serà profitós des de 'l'optimise, la convicció i la confiança', en la nova etapa.

Paraules clau: