Back to top

Un jove pinta el seguici festiu a una llar d'infants

Un jove cambrilenc de la Unitat d'Escolarització Compartida ha dissenyat i pintat diversos elements del seguici festiu a les aules de la Llar d'Infants Municipal Maria Dolors Medina de Cambrils. Una acció que s'emmarca dins del projecte artístic d'Aprenentatge i Servei.
Projecte d'Aprenentatge i Servei

L'Alan Boris fa tercer de l'ESO a l'Institut Cambrils i estudia a la Unitat d'Escolarització Compartida. També és l'autor dels dibuixos que s'han pintat a les aules de la Llar d'Infants Municipal Maria Dolors Medina de Cambrils. Uns dissenys que s'identifiquen amb els diferents elements del seguici festiu. L'experiència sorgeix del projecte artístic d'Aprenentatge i Servei que vol apropar els joves de la Unitat d'Escolarització Compartida al món laboral.

L'alcaldessa en funcions de Cambrils, Camí Mendoza ha posat en valor la col·laboració entre aquestes dues entitats a l'hora de donar a conèixer les tradicions del municipi als infants de la llar. Els dissenys van des de els nans i els bastoners fins als castellers i gegants. L'experiència d'aprenentatge dóna l'oportunitat als joves de treballar diferents competències en un entorn real amb l'objectiu de millorar les seves habilitats i capacitats.

Paraules clau: