Back to top

Joventut impulsa de nou la Misi per comunicar-se amb els joves reusencs

Reus torna a posar a disposició de la ciutadania el xatbot que serveix de canal de comunicació amb el jovent i que funciona a través de Telegram.

Des del departament de Joventut, de la regidoria de Salut i Ciutadania, de l'Ajuntament de Reus s'impulsa de nou la MISI, un xatbot que serveix de canal de comunicació amb els i les joves i que funciona a través de Telegram. En aquesta nova etapa s'ha preparat un funcionament més personalitzat. L'usuari podrà indicar el seu nom, gènere, edat i gustos personals per poder rebre una informació més personalitzada. 

Una de les novetats importants és que podrà informar de més continguts. Aquests continguts podran ser proposats i escrits per qualsevol jove o associació a través del web joventutreus.cat/misiAllí es pot trobar informació que com s’ha d’estructurar la informació perquè pugui incorporar-se a la configuració de la Misi. La informació recollida ha de ser d’interès per joves i es pot incorporar en qualsevol moment, no hi ha terminis.

La nova MISI comptarà amb nous continguts per als joves

El regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, ha explicat que "ens interessa molt la comunicació directa amb els i les joves i, per tant, per explicar i ampliar el contingut de la nova MISI es preveuen un seguit de reunions i accions amb joves, associacions i també altres departaments de l'Ajuntament perquè és important donar a conèixer aquesta eina en la qual, joves i també no tan joves, poden preguntar sobre diferents temes i de forma automàtica el bot respon". 

Xatbot Telegram joves de Reus

La MISI és una eina oberta a tothom ja sigui utilitzant-la com a usuari o bé com a creador de continguts. Si vols que la MISI parli sobre alguna temàtica, d’una entitat o col·lectiu, d’un indret, d’un servei, etc és necessari fer arribar la informació que es vol que doni el xatbot, seguint les pautes que descrites a la infografia i al formulari de recollida de dades que hi ha al final de la pàgina.

El formulari es pot omplir i enviar a info.joventut@reus.cat. Cal tenir en compte que la MISI va dirigida a joves de la ciutat, per això el contingut ha de ser d’interès pels i les joves de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades