Back to top

Juan Carlos Romera serà l'alcaldable de Ciutadans Cambrils

Segons ha pogut saber Canal Reus, els primers llocs de la llista els ocuparan María Muñiz, Santi Gámez, Patrícia de Miguel i Yolanda Burgos.
Imatge del plenari

L'economista Juan Carlos Romera serà el número u de la llista de Ciutadans a Cambrils. Tal com avançava el Diari Més i ha pogut confirmar Canal Reus, aquest empresari serà l'alcaldable de la formació taronja.

Fonts del partit també apunten que els primers llocs de la llista els ocupen María Muñiz, implicada en la causa contra els ocupes a Vilafortuny com a número dos; Santi Gámez, actual regidor no adscrit i antic regidor de Nou Moviment Ciutadà com a número tres; Patricia de Miguel, actual regidora amb representació al plenari seria la número quatre i finalment, la funcionària Yolanda Burgos ocuparà el cinquè lloc de la candidatura cambrilenca.

Segons assenyalen veus de dins la formació taronja, l'actual portaveu Imanol Rico hauria renunciat a presentar-se als comicis del 26 de maig. En la darrera sessió plenària, celebrada divendres passat, Rico va aprofitar un dels seus torns de paraula per posar en valor la feina feta pel seu equip al llarg d'aquesta legislatura. 

Està previst que el partit comuniqui aquestes informacions de forma oficial al llarg dels propers dies, posant com a data límit la setmana vinent, tenint en compte que totes les candidatures polítiques han de fer-ho públic abans del 17 d'abril.

Paraules clau:

Notícies relacionades