Back to top

A judici per robar en un restaurant de Cambrils aprofitant els atemptats del 17A

Haurien robat els diners de la caixa registradora del restaurant on s'havien refugiat junt amb una trentena de persones

El dilluns vinent començar a l'Audiència Provincial de Tarragona el judici contra dues persones acusades d'un delicte de robatori amb força en establiment obert al públic.

Els fets van ocórrer a Cambrils l'any 2017. Segons el fiscal, a conseqüència dels atemptats ocorreguts en el Passeig Marítim de Cambrils el 17 d'agost, el propietari d'un restaurant va permetre que aproximadament unes 30 persones es refugiessin en aquest, entre ells els acusats.

Aprofitant la confusió i l'enrenou existent, els acusats es van acostar a la caixa registradora i, mentre un d'ells vigilava, l'altre va obrir la caixa i es va apropiar dels diners que hi havia en ella. Concorren en ambdós acusats la circumstància agreujant d'aprofitament de temps i lloc i en un d'ells la circumstància agreujant de multireincidència. El fiscal demana 5 anys de presó per a un dels acusats i 4 anys de presó per a l'altre.


📲  NOVETAT Vols denunciar algun tema del teu barri? Tens fotos o vídeos que creus que poden ser notícia? DEMANA ACCÉS AL NOU GRUP DE FACEBOOK CLICANT AQUÍ


Paraules clau:

Notícies relacionades