Back to top

Junqueras i Cuixart coincideixen a Reus

Ambdós polítics han participat en actes polítics a la ciutat aquest divendres. Dimecres està prevista la presentació de Junts a Reus, el que provocarà la vinguda de més líders independentistes.

En pocs dies a Reus hi haurà coincidit bona part de la plana política independentista catalana. Aquest divendres, Oriol Junqueras, el líder d'Esquerra Republicana, presentava a la casa Rull el seu llibre Contra l'Adversitat i inaugurava el nou casal Foment al raval. En paral·lel, Jordi Cuixart es presentava al Centre de Lectura per recollir el Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal juntament amb Reus Refugi. 

Evidentment, i sense que fos res casual, aprofitant la conjuntura, ambdós líders es van trobar al centre de la ciutat, en aquest cas, la plaça del Prim, on es van saludar a les portes del carrer de Llovera. 

Líders catalans a Reus

I la casualitat, o no, ha volgut que la trobada de Cuixart i Junqueras es trobin a Reus justament la setmana abans que visitin la capital del Baix Camp Jordi Sánchez i Laura Borràs, ambdós convidats en l'acte de presentació de la formació Junts a Reus. Un acte que tindrà lloc dimecres i que arriba, també, en un moment en el qual s'està reordenant l'espai de l'antiga Convergència i Unió a la ciutat, que busca crear un cap de llista amb vista les eleccions municipals del 2023. 

Paraules clau:

Notícies relacionades