Back to top

Junts i units, com a mínim, fins a 2023

Junts per Reus treu pit dels dos primers anys i mig de mandat i engega la cursa cap a les eleccions municipals de 2023 amb una oda a la unitat de l’espai postconvergent a la ciutat.

Primer va ser Esquerra Republicana, després el Partit dels Socialistes a l'estiu, Ara Reus fa només quinze dies i finalment, Junts per Reus també ha engegat la cursa cap a les pròximes eleccions municipals amb la seva pròpia valoració dels dos anys i mig del present mandat.

Els set regidors, encapçalats per l'alcalde Carles Pellicer, han escenificat aquest dimecres aquesta unitat fent èmfasi en les diferents opcions polítiques que aglutina el grup municipal, sense desvetllar, però si ell serà qui la lideri als pròxims comicis.

Com ja va passar el maig de 2019, Carles Pellicer ha fet gala de nou, de la capacitat aglutinadora de la llista que encapçala, que compta amb regidors de Junts, del PDECat, de l'antiga Unió o de 'convergents convençuts', tal com es va definir el mateix Pellicer.

Sense desvetllar si l'alcalde repetirà al capdavant, els regidors de govern van deixar entreveure que aquesta fórmula, la de Junts per Reus, es tornarà a repetir als pròxims comicis per intentar retenir l'alcaldia.

Nous projectes en marxa

Durant l'escenificació d'aquest dimecres, els regidors de Junts han repassat l'acció de govern en cadascuna de les àrees que gestionen, des d'Hisenda a Esports, passant per Promoció Econòmica o Habitatge i repassant qüestions importants ja en marxa com el canvi d'operador en el servei de brossa o l'imminent inici del nou complex aquàtic a tocar del Pavelló Olímpic.

En aquest sentit, també van anunciar la construcció de dos nous polilleugers a la ciutat, una a l'escola Marià Fortuny i l'altre en una ubicació encara per decidir. També van confirmar que un dels projectes Next Generation presentats pel consistori reusenc ha estat acceptat, el que permetrà establir a la ciutat un hub tecnològic vinculat a la investigació sobre nutrició referent al sud d'Europa.

Paraules clau:

Notícies relacionades