Back to top

Junts omple el Bartrina per presentar Teresa Pallarès

La candidata a les municipals ha comptat amb el suport de Carles Pellicer i Montserrat Vilella, a més de Jordi Turull i Xavier Trias

Teresa Pallarès s’ha volgut presentar com a candidata en un primer acte preelectoral al Teatre Bartrina. L’alcaldable per Junts a Reus ha volgut fer una posada en escena del que considera cabdal per garantir el futur de la ciutat, “l’àrea metropolitana, les infraestructures i l’empresa i el comerç”. Pallarès ha avalat la gestió de Pellicer com a alcalde i ha elogiat la seva capacitat de gestió. 

De fet, Pellicer ha volgut recordar l’època en la qual Pallarès era la seva rival política. L’alcalde ha fet un balanç dels seus mandats i ha arrancat l’aplaudiment en més d’una ocasió dels assistents. 

El Bartrina s’ha omplert per aquest primer acte de Junts amb vista el 28 de maig i s’hi han acostat tots els alts càrrecs territorials de l’espai de l’antiga convergència: des d’alcaldes, diputats i dirigents de Junts. 

A la teva disposició

presentació teresa pallarès junts per reus

Pellicer s’ha posat al servei de Pallarès com també ho ha volgut fer Montserrat Vilella, qui s’especulava també com alcaldable abans de les primàries que van escollir Pallarès. “Em poso al teu servei per sumar a l’equip” ha dit, en un gest que hi ha qui podria interpretar com un oferiment per formar part de les llistes.

Paraules clau:

Notícies relacionades