Back to top

Junts reclama recuperar els Bons Reus

El partit reivindica la iniciativa, impulsada durant el seu govern i critica que l'equip de Sandra Guaita no compti amb l'oposició per dissenyar les polítiques municipals

Junts per Reus reclama al govern de la ciutat que reediti els Bons Reus. Defensen que la iniciativa va ser un èxit i que, ara, no se'n garanteix la continuïtat. Al ple d'aquest divendres proposaran que es posi en marxa una nova edició d'aquesta iniciativa que, segons les dades de l'anterior govern, va triplicar el pressupost destinat. Les diferents fases van suposar una partida total d'uns 400.000 euros amb un impacte final d'1,2 milions d'euros.

Durant la compareixença de premsa han fet servir els Bons d'exemple del que qualifiquen d'una mala manera de fer del govern local. Asseguren que no compta amb l'oposició, i que no practiquen l'escola activa de la qual treuen pit. Des de Junts es reclama entaular converses amb el sector comercial per posar en marxa una nova edició d'aquests Bons Reus, i apunten quin calendari s'hauria de plantejar.

Paraules clau:

Notícies relacionades