Back to top

Junts per Reus aposta per una major seguretat ciutadana

Carles Pellicer es compromet a incrementar a 170 el nombre d'agents de la Guàrdia Urbana, per tal que puguin augmentar el patrullatge pels carrers de la ciutat.
Acte de campanya de Junts per Reus

Arribats a l'equador d'aquesta campanya electoral, els partits s'afanyen a mostrar les seves millors propostes pel que fa als diferents àmbits que afecten la ciutat. En el cas de Junts per Reus han exposat quin és el seu compromís pel que fa a seguretat ciutadana.

El seu candidat, Carles Pellicer, ha assegurat que els índexs de seguretat de Reus estan per sobre la mitjana de Catalunya. No obstant això, Pellicer reconeix que en alguns barris de la ciutat hi ha certa percepció d'inseguretat.

Per aquest motiu, Junts per Reus mostra el seu compromís d'arribar als 170 agents de la Guàrdia Urbana, per tal que puguin patrullar tres cops al dia tots els carrers de la ciutat.

D'aquesta manera, Pellicer assegura que Junts per Reus treballa per potenciar la policia de proximitat, així com desenvolupar el Pla de videovigilància i invertir en la millora d'equips i tecnologia.

Paraules clau: