Back to top

Junts per Riudoms presenta co-candidatura amb alcaldia alterna de cara a les municipals

La proposta de lideratge compartit preveu els dos primers anys d'alcaldia en mans de l'actual batlle, Sergi Pedret, i els dos següents de la nova incorporació, Isabel Gómez

La política municipal va escalfant motors de cara a les eleccions del proper mes de maig. Aquest dissabte a Riudoms s'ha presentat al Teatre Auditori Casal Riudomenc la co-candidatura de Junts per Riudoms, encapçalada per l'actual batlle, Sergi Pedret, i la nova incorporació, Isabel Gómez.

Lideratge compartit

En cas de sortir escollits, la formació proposa un lideratge compartit on l'alcaldia recaigui els dos primers anys en l'actual batlle, i els dos darrers en Isabel Gómez, fet que la convertiria en la primera alcaldessa de la població. Segons Pedret, “la suma multiplica i aporta experiència, la suma ens porta a la col·laboració, la suma sempre és més, perquè sumant som millors i nosaltres venim a aportar el millor de cadascú”. Mentre que Gómez va afegir que "això, no sols és trencador i suma, si no que ens aporta agilitat, empoderament, innovació i corresponsabilitat”.

sergi pedret i isabel gómez

Un acte trencador

L'acte de presentació s'ha fet en un format innovador, un "late show", i ha comptat amb la participació de la diputada de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, i el coordinador local de Junts per Catalunya a Riudoms, Ramon Margalef, que van voler posar en valor la nova co-candidatura. Segons Nogueras: “la gent ha d’entendre que la feina que es veu no és la d’un sol alcalde o la d’un sol diputat o diputada, sinó la de tot allò que l’acompanya".

La gala, presentada per l’actor Joan Maria Vidal, es va plantejar com un fals directe amb música en viu. Buscant la diferència i amb un punt desenfadat, fins i tot va comptar amb una secció de ciència simbòlica, on un experiment va subratllar la importància de sumar per avançar.

Paraules clau:

Notícies relacionades