Back to top

Junts x Mont-roig suma amb una co-candidatura

Simó Gras i Annabel Garcia agafen el relleu de Francisco Chamizo amb aquest model compartit de lideratge

Junts x Mont-roig ha fet públic ja quina és la seva aposta per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig: una co-candidatura. Les dues persones que compartiran el lideratge seran Simó Gras i Annabel Garcia.

Tal com ha pogut saber Canal Reus, la proposta per arribar a l'alcaldia de Mont-roig és que tots dos puguin governar plegats durant els quatre anys de mandat, encara que Gras ocuparà la primera posició de la llista i Garcia estarà en la segona. Amb aquest anunci, que es va fer a través de les xarxes socials del partit, també es va aprofitar per agraïr la feina feta a l'actual equip de regidors i sobretot a Francisco Chamizo, que liderava l'equip local fins ara. Tot i això, remarquen que continuaran formant part de la candidatura en els pròxims comicis. 

L'auge de les co-candidatures

La proposta que s'ha posat sobre la taula a Mont-roig s'assimila a la feta des de Riudoms pels companys del mateix color. Junts x Riudoms es presenta també amb una candidatura de lideratges compartits, encara que ho fan amb una fòrmula diferent: dos anys d'alcaldia per a Sergi Pedret i els dos següents per a Isabel Gómez. 

D'altra banda, a la comarca hi ha una tercera proposta de co-candidatura. És el cas d'ERC a la Selva del Camp, on Laura Girona i Enric Roberto es presenten com a co-alcaldables. En el seu cas, ja van declarar durant la presentació de la seva candidatura que en aquest lideratge compartit busquen "potenciar les fortaleses individuals de cadascú per posar-les al servei de l'equip". 

Paraules clau:

Notícies relacionades