Back to top

El jutge atura l'eutanàsia del pistoler de Tarragona

Marin Eugen Sabau havia demanat la mort assistida i el seu metge havia acceptat iniciar el procediment

La justícia ha paralitzat de forma cautelar el procés d'eutanàsia del conegut com a pistoler de Tarragona davant la petició de les víctimes dels tirotejos d'aturar-lo.

A inicis d'aquest mes de juliol, es va fer públic que Marin Eugen Sabau, que va ferir a trets a diversos excompanys de Securitas i a un agent dels Mossos, havia demanat la mort assistida i el seu metge havia acceptat iniciar el procediment.

Procés aturat

Segons ha avançat la Cadena SER aquest dimecres, la justícia ha decidit paralitzar l'eutanàsia, que havia de començar el pròxim dia 28, i aquesta no es durà a terme, de moment. El magistrat del jutjat número 5 de Tarragona ha decidit frenar el procés davant la petició de les víctimes d'un judici just, malgrat no oposar-se a què, posteriorment, es dugui a terme la mort assistida de Sabau.

L'home té una lesió medul·lar incompleta. Un estat que, des dels trets propiciats pel Grup Especial d'Intervenció dels Mossos per detenir-lo, li genera una important dependència i dolor neuropàtic. A més, també se li va haver d'amputar una cama.

Ara, doncs, el magistrat del jutjat número 5 de Tarragona ha decidit frenar el procés a l'espera que es resolguin els recursos que les víctimes del tiroteig van presentar per aturar la mort assistida de Marin Eugen Sabau.

Paraules clau:

Notícies relacionades