Back to top

El jutge autoritza la venda del Golf Aigüesverds

El Jutjat Mercantil número 1 de Tarragona ha autoritzat la venda del Club Golf Aigüesverds de Reus per 1 milió d'euros. Una quantitat que s'haurà de fer efectiva en el termini de 180 dies a partir de la resolució judicial que s'ha donat a conèixer. La situació del club es remunta més de quatre anys enrere, quan en van declarar el concurs de creditors.
golf

Una resolució del Jutjat Mercantil número 1 de Tarragona dóna llum verda a la venda del Club de Golf Aigüesverds, situat a Reus, a un grup de socis de l'entitat, per l'import d'1 milió d'euros

. El jutge arriba a aquesta decisió després de quatre anys, quan un administrador concursal va quedar-se amb el control financer de l'ens arran dels deutes que acumulava. Segons detalla la resolució judicial d'aquest milió d'euros, ja s'haurien dipositat 200.000 euros. Pel que fa a la resta de l'import, els 800.000 euros, s'hauran de fer efectius en un termini màxim de 180 dies arran de la publicació d'aquest auto. De fet, cal recordar que la tardor de l'any passat, aquest grup de socis que formen la societat mercantil Club de Golf Reus S.L.U i de que ara té l'autorització del jutge per adquirir el Club, ja va tancar un preacord amb l'administrador concursal. El preu de tot el complex que inclou piscina, restaurant i casa de camp, entre d'altres, va passar d'un valor que rondava els 3 milions d'euros a un altre que s'ha situat en un milió d'euros. Amb el preacord es va evitar la subhasta que s'hauria fet per lots, ja que el complex està dividit en diferents parcel·les.

El magistrat prioritza i considera més positiva la venda del complex per tal de garantir la continuïtat de l'activitat econòmica, enlloc de subhastar els béns. La resolució també descriu que els interessats a adquirir el complex hauran d'assumir els costos de la transmissió de la propietat i l'exoneració del deute laboral cobert per Fogasa.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades