Back to top

Un jutge demana 13.000 euros als veïns de Mont-roig per l'1-O

El Jutjat d'Instrucció número 1 de Reus ha dictat una interlocutòria i demana l'ingrés de 13.300 euros als veïns de Mont-roig del Camp investigats pels fets de l'1 d'octubre. Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat han demanat penes de presó a tres ciutadans d'aquest municipi, per presumptes delictes d'atemptat i lesions.
Jutjat de Reus

Segons ha informat l'Associació d'Advocats Voluntaris 1 d'octubre, el Jutjat d'Instrucció número 1 de Reus exigeix que, en concepte de responsabilitat civil, els tres ciutadans de Mont-roig acusats d'un possible delicte d'atemptat i lesions paguin 13.300 euros. En el cas que no ho facin, des de l'associació apunten que el més probable és que el jutge acordi l'embargament dels seus béns.

Els Advocats Voluntaris 1 d'octubre expliquen que ja s'han posat en contacte amb la 'Caixa de la solidaritat', per buscar una manera d'abonar la quantitat sol·licitada. De fet, recorden que a través de la solidaritat col·lectiva ja han pagat la quantitat sol·licitada per continuar amb el procediment interposat contra la Guàrdia Civil i els seus comandaments. Els fets denunciats van tenir lloc a l'Institut Antoni Ballester, l'1 d'octubre del 2017.

Paraules clau: