Back to top

El jutge ja té el pla de liquidació del CF Reus

El jutge del jutjat mercantil número 1 de Tarragona ja té sobre la taula el pla de liquidació del CF Reus. Es tracta d'un document que ha redactat l'administrador concursal i que posa valor als béns del club. En cas que hi hagi un comprador, amb els diners que s'obtinguin, es pagaran els creditors del Reus.

L'administrador concursal ha posat xifra al valor dels béns del Club de Futbol Reus Deportiu. Concretament, tot el que té a hores d'ara el club, i sempre segons David López, val 6,8 milions d'euros, segons ha pogut saber Canal Reus TV. Aquests diners es divideixen en diverses partides: les més abundants són les inversions a llarg termini, que són bàsicament els dipòsits a la Lliga de Futbol Professional, i també els deutors del club, és a dir, la gent que encara ha de pagar per algun servei.

El document constata que el Reus no té cap unitat productiva tot i que s'han mantingut els drets de competició dels roigs-i-negres a la Quarta Catalana, però la inactivitat del club pot comportar fins i tot la pèrdua d'aquest dret federatiu. A partir d'aquí, ara falta que el jutge doni el vistiplau a aquest pla de liquidació. Un cop això succeeixi, l'administrador concursal iniciarà les accions comercials pertinents per vendre els béns del club per lots.

diners cf reus

La voluntat sempre és aconseguir el màxim de diners possibles, perquè aquests diners serviran per pagar els creditors del Reus. Aquests creditors cobraran segons els diners que s'obtinguin i també segons el llistat que l'administrador concursal també ha fet arribar al jutge, en el qual es prioritzen quins són els que han de cobrar primer.

Si no s'aconseguís cap comprador per als béns, aquests entrarien en subhasta i, també per lots, es despatxarien havent d'oferir com a mínim un 10% del seu cost. En cas que tampoc es pogués vendre d'aquesta manera, es procediria a la seva venda com a ferralla. En tots els casos el Reus acabarà liquidat, però els creditors no cobrarien ni un ral.

Paraules clau:

Notícies relacionades