Back to top

El jutge posposa les declaracions pel presumpte frau de Reserva de la Tierra

Aquest dimarts estava previst que declaressin els sis investigats acusats de frau en l'etiquetatge de milions d'ampolles de vi.

El jutge que instrueix el cas contra l'empresa Reserva de la Tierra, acusada d'haver falsificat l'etiquetatge de milions d'ampolles de vi de diverses denominacions d'origen del territori, ha decidit posposar la vista que estava prevista per aquest dimarts. El magistrat ha ajornat les declaracions dels sis investigats pel presumpte frau fins al divendres 23 de setembre i els dies 13 i 14 d'octubre.

El jutge també demana en la providència que ha emès aquest dimarts, que s'identifiquin els responsables de les empreses implicades en l'operació de presumpte frau.

Reserva de la Tierra, segons les investigacions dels Mossos d'Esquadra, hauria comercialitzat entre el 2019 i el 2020 prop de 30 milions d'ampolles de les DO Tarragona, Catalunya, Priorat i Montsant sense que els diferents consells reguladors les haguessin certificat. Les DO afectades van portar el cas als tribunals. 

Paraules clau:

Notícies relacionades