Back to top

El juvenil del Reus Deportiu es proclama subcampió d'Espanya

Després d'emportar-se el campionat de Catalunya, els roigs-i-negres es van quedar a les portes d'aconseguir el títol estatal

El primer de maig l'hoquei base del Reus Deportiu estava d'enhorabona, ja que el juvenil es va proclamar campió de Catalunya després de derrotar en la final el GEiEG de Girona (4-1). Un cop amb el títol català sota el braç, els roigs-i-negres van desplaçar-se fins a Galícia per disputar el campionat d'Espanya.

Triomf rere triomf a la primera ronda

Els reusencs van fer ple de victòries en la fase de grups, davant del Dominicos gallec, l'Alcoi i el Rochapea navarrès. A les semifinals, els ganxets van trobar-se amb el mateix rival que en la final catalana, i com aleshores, van superar el GEiEG (2-0).

En la finalíssima, els del Baix Camp van tornar a jugar contra el Dominicos, però en el partit decisiu els gallecs van guanyar (4-2) i van proclamar-se campions d'Espanya, deixant el Reus en una meritòria segona posició. El fill de l'entrenador del Liceo Juan Copa, Jacobo Copa, va ser el botxí dels ganxets amb un doblet. Pol Martínez, autor de quatre gols, va ser el màxim golejador reusenc durant el torneig.

FOTOGRAFIA: Celebració dels reusencs després de proclamar-se campions de Catalunya.

Paraules clau:

Notícies relacionades