Back to top

Klein i el seu executiu fan balanç dels primers 100 dies al Govern de Cambrils

Capacitat per prendre i assumir decisions i una confiança entre els socis de govern. Així defineix el nou govern de Cambrils, encapçalat per Oliver Klein del Nou Moviment Ciutadà.

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha repassat aquest dimarts l'acció del seu govern durant els primers 100 dies des que va arribar a l'alcaldia gràcies a la moció de censura contra Camí Mendoza. Una moció a què van donar suport els actuals partits de govern: el Nou Moviment Ciutadà, Ciutadans, Partit Socialista i Partit Popular.

Tres mesos en què, segons apunta Klein, ha canviat el rumb polític del municipi: afirma que el govern que els precedia, del qual també en formava part, anava molt condicionat a les decisions de partit. Assegura que això s'ha acabat i que el seu executiu ha arribat per prendre decisions que tinguin un efecte sobre la ciutadania cambrilenca a mitjà i llarg termini.

Projectes urbanístics

Una de les qüestions que ha abordat el batlle cambrilenc és l'enderroc de l'antiga estació de tren. Un enderroc que ja compta amb partida pressupostària i que es durà a terme en poques setmanes, avançant-se el consistori a la gestió d'ADIF, titular de l'edifici.

La renovació de la rambla de Jaume I també ha centrat el debat en les darreres setmanes. Es preveu que les obres comencin imminentment i tinguin una durada de 10 mesos, coincidint plenament amb la temporada alta turística del municipi, en un estiu que es preveu de recuperació econòmica postpandèmica.

L'executiu de Cambrils també ha anunciat que té diverses propostes sobre la taula per desencallar el projecte del teatre-auditori. Solucions que passen per una col·laboració publicoprivada que permeti donar rendiment econòmic al projecte.

Paraules clau:

Notícies relacionades