Back to top

Klein, sobre el pacte contra ell: "S'ho han passat tot per allà on volen"

L'encara alcalde de Cambrils ha carregat contra les formacions que formaran govern per fer-lo fora: Esquerra, PSC, Junts i En Comú Podem.

"Faran un 'flac favor' a la democràcia i al poble de Cambrils". Aquesta és la frase que, en boca d'Oliver Klein, resumeix la seva intervenció a l'Ajuntament de Cambrils aquest mateix dijous al migdia. L'encara alcalde s'ha volgut avançar a l'anunci oficial del pacte entre Esquerra Republicana PSC, Junts i En Comú Podem.

Klein ha justificat que aquest pacte va en contra el que han decidit la majoria dels cambrilencs a les eleccions municipals. El líder del Nou Moviment Ciutadà ha argumentat que la moció de censura que el va dur a l'alcaldia estava justificada i era en resposta a una mala feina des de govern.

Ara, assegura, el joc va per darrere i diu que hi ha candidats, en una clara referència al socialista Alfredo Clúa, que han jugat a doble banda. Klein de fet, titlla aquest pacte de "perdedors" i afirma, literalment, que "no es mereixen ser regidors de govern".

El del Nou Moviment Ciutadà ha reconegut davant de micròfons que el pacte per formar govern ja estava parlat des d'abans de les eleccions amb el mateix govern que acaba ara el mandat, principalment amb el PSC i el PP. De fet, ha confirmat que estava disposat a cedir a les peticions dels socialistes de compartir l'alcaldia i repartir els quatre anys entre ell mateix i el socialista Alfredo Clúa.

Amb tot, Klein ha assegurat que ha mantingut converses amb la resta de formacions que queden fora d'aquest pacte, com ho han batejat, és a dir VOX i el Partit Popular. De fet, des del Nou Moviment Ciutadà no ho donen tot per perdut i no tanquen les portes a què es produeixin canvis des d'ara fins al dia de la presa de possessió, el dia 17 de juny.

Paraules clau:

Notícies relacionades