Back to top

Kneppers, campió de la Volta Ciclista a Tarragona 2019

L'holandès ha estat el més regular en les tres etapes que conformen aquesta competició, la més antiga de l'estat i la tercera del món. La meta d'aquesta última jornada, com ja és habitual, s'ha situat al Mercat Central de Reus.
Podi de la classificació general de la 57a edició de la Volta Ciclista a Tarragona

Amb il·lusió i acompanyat del seu fill, així ha pujat al podi del Mercat Central de Reus Paul Hend Kneppers. El ciclista holandès, instal·lat a Girona, s'ha proclamat aquest diumenge al migdia campió de la 57a edició de la Volta Ciclista a Tarragona amb un temps total de 4 hores, 30 minuts i 5 segons sobre la bicicleta.

Una competició coneguda arreu del territori per ser la cursa per etapes més antiga de l'estat i també la tercera amb més història del món. Hi han participat 200 esportistes que han acumulat un total de 175 quilòmetres dividits amb tres trams: el primer, de 81 quilòmetres amb sortida i arribada a La Pobla de Mafumet, el segon, una cronoescalada de 4,9 quilòmetres des de Riudecanyes fins al Castell d'Escornalbou, i l'últim, 80 quilòmetres pels paratges del Baix Camp fins a arribar al Mercat Central de la capital.

Kneppers s'ha endut el mallot groc tot i no ser el primer a creuar la línia de meta en la tercera etapa. Ho ha fet Vicente Martí, qui finalment s'ha endut la tercera posició. La segona ha estat per Daniel Crespo. En la categoria provincial, ha estat Iñaki Martínez qui s'ha posicionat com a primer classificat amb l'equip reusenc Restaurant 8.