Back to top

L'11a edició de la First Lego Leage torna de manera presencial

Ciència, tecnologia, diversió i reptes són les bases de la Firt Lego Leage, la competició educativa que promou l'interès per l'aprenentatge en els més joves a través de la robòtica i els LEGO

Torna la First Lego League de manera totalment presencial amb la seva onzena edició a la Fira Reus. Una competició en què participaran nens i nenes d'entre 6 i 10 anys per demostrar les seves habilitats en el món de la tecnologia a través de la diversió i les peces LEGO. 

El certamen impulsat per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la URV vol fomentar l'aprenentatge d'habilitats i competències STEAM perquè en un futur ho apliquin en dissenyar projectes que millorin la qualitat de vida.

335 joves interessats en la tecnologia

Un total de 335 joves organitzats en 51 equips procedents de 15 centres educatius de la demarcació participaran aquest any per superar les diferents "missions" a través de la col·laboració. El certamen els hi presentarà un "problema" que hauran d'estudiar per poder dissenyar una solució, posar-la en marxa a través dels diferents materials de Lego i finalment presentar-la d'una manera creativa.

Una aposta per les noies

L'associació d'enginyeria "SOY" és una associació que organitza el certamen amb la intenció de fer èmfasi en l'interès de les noies més joves en el món de la ciència per impulsar-les en aquest camí.

Paraules clau:

Notícies relacionades