Back to top

La 10a Fira Marítima vol fer de Cambrils un centre nacional de la nàutica

La desena Fira Marítima de Cambrils, que se celebrarà fins a aquest diumenge, arrenca amb la voluntat d'esdevenir una plataforma comercial i un centre de difusió de la nàutica per a experts i amateurs. Al llarg del cap de setmana es durant a terme més d'una trentena d'activitats relacionades amb el sector.
La 10a Fira Marítima de Cambrils aspira a fer del municipi un centre nacional de la nàutica

Cambrils celebra fins al catorze de maig la desena edició de La Fira Marítima de la Costa Daurada. Amb un pressupost de 60.000 euros, la Fira arrenca amb la voluntat de fer créixer el municipi, el port i el club nàutic, i també d'obrir-se a nous públics. En aquest sentit, el president del Club Nàutic de Cambrils, Ramon Vallverdú, ha assegurat que la Fira "té dos grans objectius: esdevenir una plataforma comercial d'èxit específica del sector nàutic i ser un centre de difusió de la nàutica entre aquelles persones que no són tan properes al sector".

Per la seva banda, l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha animat a "tots els cambrilencs i cambrilenques i a la gent de la comarca a venir a visitar la Fira"; i la regidora de promoció econòmica, Ana López, ha destacat la Fira com a promotora del turisme familiar i l'ha definit com un esdeveniment capaç d'aprofitar els recursos naturals de manera sostenible. Finalment, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha posat èmfasi en el paper del port de Cambrils com a locomotora econòmica i també com a creador d'identitat territorial.

Al llarg del cap de setmana es duran a terme més d'una trentena d'activitats, la majoria d'elles gratuïtes, i hi haurà més de quaranta stands específics del sector de la nàutica que presentaran les darreres novetats. A més, en commemoració als deu anys de la Fira, se celebraran el Campionat de Catalunya de Primers Auxilis i també el de moto nàutica.