Back to top

La 18a edició d’Epocauto s’instal•la aquest cap de setmana a firaReus

Epocauto celebra la seva divuitena edició a Reus. El saló dedicat a cotxes i motos clàssiques de col•lecció s'instal•larà els propers 10 i 11 de març a les instal•lacions de firaReus. Enguany comptarà amb una peça única: un vehicle Vauxhall de 1904.

Epocauto celebra la seva divuitena edició a Reus

Cotxes, motos i altres vehicles clàssics d'exposició. Els amants del col·leccionisme tornen a tenir una cita els propers 10 i 11 de març a la fira Epocauto de Reus. Celebrant la seva 18a edició, la fira dedicada a l'exposició i comercialització de vehicles obre les seves portes aquest any amb un convidat únic: un vehicle Vauxhall de 1904. El model britànic de 16 cavalls es podrà veure a firaReus juntament amb les seccions de compravenda i activitats que cada any presenta la fira. Una fira ja consolidada que forma part del circuit fix d'actes de la ciutat. Així ho ha remarcat el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza, destacant el creixement de firaReus, un espai que ja alberga 125 actes l'any.

L'edició d'enguany, organitzada per Eventos del Motor, comptarà amb un centenar d'expositors i ocuparà una superfície de 6.300 m2, a la qual s'afegirà una zona d'aparcament exterior de 4000m2 per vehicles clàssics.

El preu de l'entrada a la fira serà de 6 euros, amb descomptes de 3 euros per les persones que assisteixin amb el seu vehicle clàssic. L'horari d'Epocauto serà de 10 del matí a 8 del vespre el dissabte i de 10 a 3 el diumenge.

Paraules clau:

Notícies relacionades