Back to top

La 1a Nit de les Estrelles de la FEHT premia 11 iniciatives

Es tracta d'un esdeveniment empresarial organitzat per la FEHT per premiar les iniciatives turístiques que han ajudat a dinamitzar la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre

El sector del turisme de la Costa Daurada ha celebrat aquest dimarts la primera edició de la Nit de les Estrelles. Es tracta d'un sopar on es reparteixen homenatges a les persones i entitats més importants del territori pel que fa al turisme. Aquest any s'han reconegut personalitats com Benet Preses i Octavi Bono, però també els Mossos d'Esquadra, Josep Poblet o Jaume Ferrer a títol pòstum. Una trobada empresarial per encarar la temporada de la recuperació econòmica que el sector assegura que no serà l'única.

Els premiats de la Nit de les Estrelles

  • Associació hotelera Costa Daurada i Terres de l'Ebre: Benet Presas i Octavi Bono.
  • Associació de càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre: Servicios Turísticos Heinze Latzke i Josep Martorell (a títol pòstum).
  • Associació d'apartaments de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre: Apartaments Villa Engracia de l'Espluga de Francolí i Mossos d'Esquadra.
  • Associació d'agències de viatge receptives de la Costa Daurada: Josep Pelfort (a títol pòstum) i Carles Prieto.
  • Federació empresarial d'hosteleria i turisme de la província de Tarragona: Josep Poblet (menció especial), Patronats de turisme de la diputació de Tarragona, ajuntament de Salou, ajuntament de Cambrils i ajuntament de Vila-Seca i Jaume Ferrer (a títol pòstum).

Paraules clau:

Notícies relacionades