Back to top

La 25ena edició de la fira Smagua comptarà amb la participació Llaberia Group

L'empresa de Montbrió del Camp hi presentarà la seva nova marca de fabricació, MANPLASTIC

Smagua 2021 és la 25ena edició del Saló Internacional de l’aigua més important que es fa a Espanya. Llaberia Group no podia faltar a aquesta cita i assistirà un any més com a participant indiscutible d’aquesta fira hidràulica.

L'edició d’enguany és una de les més esperades pel sector de l’aigua ja que es tracta de la primera edició d’aquesta fira post pandèmia. Aquesta edició es presenta amb moltes novetats i noves propostes. La més destacable per part de Llaberia Group és l’adquisició d’una nova marca, Manplastic. Llaberia farà la presentació oficial d'aquesta nova marca a Smagua on destinarà una secció específica del seu stand a exposar la nova gamma de productes. 

Amb aquesta nova marca, Llaberia reforça els seus orígens i implanta una nova gamma de producte propi en el sector agrícola, i alhora amplia horitzons amb nous projectes d'injecció. Amb aquesta inversió fan créixer el parc d'injectores, oferint la possibilitat de fabricar ells mateixos tot tipus de fittings per a reg agrícola i industrial. Han registrat la marca Manplastic, mantenint una marca referent en el mercat. Aquesta disposició també els permet ser injectors per compte d'altri, podent treballar amb qualsevol tipus de material plàstic per poder seguir amb el seu principal objectiu, que és poder seguir oferint solucions als seus clients.

L’empresa de Montbrió del Camp compta amb més de 40 anys d’experiència a les seves esquenes, fet que els ha situat com una de les empreses líders en la fabricació de productes plàstics per a la conducció i l’emmagatzematge de diferents productes químics, alimentaris i hidràulics; sent especialistes en la injecció i manipulació de peces de polietilè (PE). Gràcies a la producció integrada en la seva fàbrica pròpia, tenen la capacitat d’oferir als client una àmplia gamma de productes, així com la possibilitat de fabricar productes a mida no catalogats, amb la finalitat d'oferir les solucions hidràuliques pertinents en cada projecte.

Aquest 2021 ja té establerta cita a Smagua, i Aquatech Amsterdam. I és que Llaberia Group considera les fires com una oportunitat única i un aspecte fonamental en el seu pla de marketing, ja que és una bona ocasió per crear noves relacions professionals i obrir noves àrees de mercat i de negoci.
Un dels trets més característics de Llaberia és presentar-se en els esdeveniments firals amb stands innovadors i dissenys pensats al detall exclusivament per cada fira. L’objectiu és superar-se any rere any i oferir als clients i possibles clients potencials un incentiu per tal que s’apropin al seu stand, en el qual ofereixen el millor servei i productes adaptats a les necessitats de cada client. En aquesta 25ena edició de Smagua, l’empresa no ha baixat el nivell d’exigència que la caracteritza i ha treballat per poder oferir a tots els assistents un stand amb diferents seccions en les quals podran observar les novetats, productes destacables i rebre una atenció personalitzada. 

Durant tots aquests anys, Llaberia Group ha participat activament en nombroses fires hidràuliques, com ara: Smagua, Expoquimia, Aquatech Amsterdam, Cubagua, Hydrogaïa, Fecons, Securtec Cuba, Pollutec Lyon, etc.

Paraules clau: