Back to top

La 39a Festa de l'Oli d'Almoster se solidaritza amb La Marató de Tv3

La Festa de l'Oli d'Almoster ha celebrat aquest diumenge la seva 39a edició. Un any més ha comptat amb l'activitat solidària amb La Marató de Tv3 organitzada per l’Associació de Dones Santa Àgata del municipi.
Festa de l'Oli d'Almoster

La zona poliesportiva municipal d'Almoster ha acollit aquest primer de desembre la 39a festa de l'oli. És una de les fires més antigues de Catalunya i suposa una gran cita en calendari comercial pels agricultors d'Almoster, ja que és el dia que venen més oli.

Un any més, l’Associació de Dones Santa Àgata ha volgut aprofitar l'acte contribuir a la Marató de Tv3, i ho ha fet amb el ja tradicional sorteig de productes del camp. “La xifra recaptada s’eleva fins als 703 €”, segons Mercè Feliu vice-presidenta de l’entitat. 

Aquest any hem recaptat 703 €.

L'any passat l’entitat va fer una aportació de 670 € amb la mateixa activitat, i creuen aquesta cita tan important al municipi és una bona oportunitat per seguir fent créixer el 'marcador' de La Marató de Tv3. La recaptació d'enguany se sumarà al marcador el dia 15 de desembre, en una edició destinarà els seus recursos a les malalties minoritàries. 

Durant la jornada també hi han estat presents diverses entitats del municipi i la Banda-Cobla del Pare Manyanet, que ha tancat la festa amb una ballada de sardanes.

Paraules clau: