Back to top

La 3a edició del Velèctric situa Reus com a referent en mobilitat elèctrica

La plaça Llibertat acollirà aquest cap de setmana el Velèctric, la mostra del vehicle elèctric i híbrid. En aquesta tercera edició del certamen i participaran prop d'una vintena d'expositors que oferiran als visitants poder provar diferents modalitats d'aquests tipus de vehicles. La fira vol donar a conèixer les possibilitats dels vehicles que utilitzen energies alternatives.
La 3a edició del Velèctric situa Reus com a referent en mobilitat elèctrica

Fins a 18 expositors de concessionaris de Reus participaran en la tercera edició del Velèctric per tal de donar a conèixer les últimes novetats en la tecnologia dels vehicles elèctrics, híbrids o inclús dels que utilitzen gas com a combustible. La mostra es durà a terme a la plaça Llibertat, en el marc de les accions que l'Ajuntament desenvolupa per promoure la mobilitat sostenible a la ciutat.

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus, Dani Rubio ha explicat que "un esdeveniment d'apropament i de conscienciació a les noves tecnologies aplicades a la mobilitat, en aquest cas sector de l'automoció, als cotxes, motos i bicicletes i que de mica en mica ja s'ha anat consolidant, enguany celebrem la tercera edició de Velèctric que és un referent a nivell nacional, no hi ha gaires esdeveniments d'aquestes característiques i que a més es faci en un lloc cèntric de la ciutat com és pla plaça Llibertat".

La Fira obrirà divendres 25 de maig durant la tarda i el dissabte 26 tot el dia en horari partit. Els visitants podran informar-se dels avantatges d'utilitzar aquest tipus de mobilitat i podran provar, sota reserva prèvia, una vintena de models de vehicles elèctrics o híbrids. Per apuntar-se cal omplir un formulari que està disponible al web i Facebook del certamen. 

Rubio ha afegit "tornem a sumar esforços una vegada més per apropar-nos a la ciutadania i explicar que hi ha noves maneres de moure's, que hi ha noves tecnologies que s'estan reinventant i adaptant i per tant no només estem fent un canvi de model, un canvi de paradigma sinó que també estem parlant de menys contaminació, menys emissions de CO₂ i de menys sorolls que al final és el que busquem en una ciutat on els vianants, els cotxes, motos i vehicles en general puguin conviure en harmonia".

Velèctric també comptarà amb altres activitats com xerrades sobre punts de recàrrega elèctrica o tallers infantils dirigits amb amb ràdio control. 

Paraules clau: