Back to top

La 4 Termes de Mont-roig preveu superar els 650 participants

La prova compta amb 3 modalitats diferents i trepitja 4 municipis. La Muntanya Blanca, amb el Molló dels Quatre Termes, és un dels espais emblemàtics de la cursa, que també passa per l'ermita de la Mare de Déu de la Roca.
Imatge de la sortida de l'any passat

Mont-roig del Camp no és un municipi especialment muntanyós, però tot i això el club esportiu l'Areny hi organitza una cursa de muntanya. La 4 Termes ha tingut bona acollida dins d'aquest àmbit esportiu des de la seva primera edició i, enguany, amb les inscripcions tancades des de fa uns dies, preveuen arribar a superar els 650 participants. Un dels motius per la bona acollida de la cursa és el paisatge per on transcorre tal com explica el vocal de l'Areny Toni Gràcia.

'Són 3 indrets que són preciosos i, a més, passant per l'ermita de la Mare de Déu de la Roca; enfilats allà dalt es poden veure uns paisatges molt macos de la plana'.

El nom de la cursa mateix també prové del paisatge. Un dels espais que acull el recorregut és la muntanya Blanca, on hi ha el Molló dels Quatre Termes i, de fet, són quatre els termes municipals que trepitgen els participants. 'En voler fer una cursa de muntanya, lògicament ens havíem d'anar a apropar als termes dels municipis veïns', explica el president de l'Areny, Anton Bernal.

'Fruit d'un consens per trobar un nom per la cursa es va trobar quatre termes perquè passa per Mont-roig, Pratdip, Colldejou i Vilanova'.

La cursa, que tindrà lloc aquest proper diumenge, 18 de febrer, té tres modalitats. La de caminada, que farà la sortida a tres quarts de nou del matí, la cursa exprés, de 15 quilòmetres, i amb tret de sortida a les 9, i el circuit clàssic, de 26 quilòmetres i mig i amb sortida a tres quarts de deu.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades