Back to top

La 5a edició del VElèctric dóna el tret de sortida

Diversos punts de la ciutat acolliran els vehicles d'exposició i paral•lelament es podrà fer una visita virtual de 360 graus als expositors

La V edició de la fira VElèctric torna després d’un any en suspens degut a la pandèmia i ho fa reinventant-se per complir amb les restriccions per la covid -19. És per això que engunay se celebrarà del 9 al 18 de juny en format semivirtual. Els visitants poden navegar l’espai de la fira virtual 360 per visitar els estands dels expositors que ofereixen experiències visuals dels vehicles, de manera que es podrà interactuar d’una manera molt fàcil i intuïtiva.

Per tal que la fira sigui present a la ciutat també de forma física hi haurà vehicles distribuïts per la plaça Llibertat, la plaça del Univers, la plaça Prim, el Mercat Central, el passeig Sunyer, el passeig Mata, el Tecnoparc i a l’hospital de Reus. Aquests vehicles estaran retolats amb la imatge de la fira i un codi QR que obrirà l’espai virtual.

cartell amb QR del Velèctric 2021

tot plegat amb l'objectiu de promoure la mobilitat sostenible a la ciutat i donar a conèixer les possibilitats i els avenços tecnològics dels vehicles amb energies alternatives. És per això que la cinquena edició del VElèctric també acollirà tres xerrades online sobre mobilitat sostenible.

Foto institucional de presentació del Velèctric 2021 a Reus

Xerrades online sobre mobilitat sostenible

Una xerrada sobre mobilitat sostenible centrada en el projecte de vehicle elèctric compartit que ha arribat a Reus de la mà de MEC-Carsharing amb vehicles elèctrics NISSAN. Aquest sistema permet que, registrant-se prèviament a una web, es pugui llogar un vehicle elèctric per hores, dies, caps, de setmana, etc. L'empresa H2 Biotech parlarà de la nova tecnologia de l’hidrogen com element clau per a la mobilitat del futur. I de la mà d'Anatrac d'Energia es parlarà sobre la integració de l’energia solar i el vehicle elèctric a la llar.

Paraules clau:

Notícies relacionades