Back to top

La 5ena Fira Muntànyum espera doblar els visitants

5.000 visitants. És la xifra que s'ha marcat l'organització de la Fira Muntànyum, la fira dedicada al turisme rural i esports de muntanya de Catalunya. Se celebrarà el cap de setmana vinent i aposta per novetats entre les quals destaquen el Fleamarket, un mercat de segona mà i un vermut electrònic
Fira Muntanyum

Duesaigües tornarà a convertir-se en la capital del turisme rural i esports de muntanya de Catalunya amb motiu de la cinquena Fira Muntànyum. Per ara, una trentena d'expositors ja han confirmat la seva assistència i s'espera que de cara al proper cap de setmana, s'afegeixin una desena més. D'entre les novetats, destaquen el Fleamarket, un mercat de segona mà que tindrà lloc durant tot el cap de setmana i un vermut electrònic que amenitzarà el migdia de dissabte.

Una de les curiositats d'aquesta cinquena edició és el concurs Escalabirres, que es celebrarà dissabte 28 i que consistirà en escalar el més amunt possible una filera de caixes de cervesa. Pel que fa a la marxa nòrdica, enguany anirà a càrrec d'una entitat de les Garrigues, la comarca convidada d'aquesta edició. El recorregut escollit per diumenge dia 28 consta de vuit quilòmetres circulars amb un desnivell de 170 metres positius, un trajecte que estarà acompanyat per un guia professional.

Pel que fa als visitants, els impulsors esperen doblar el nombre de visitants respecte les dades de l'any passat. Tal com assegura Josep Llaberia, alcalde de Duesaigües, la voluntat és acostar-se a les 5.000 persones

La fira se celebrarà entre el 28 i el 29 de maig i combinarà la cultura i l'esport de muntanya en un mateix espai. D'aquesta manera, a banda dels expositors, els assistents podran assistir a xerrades, fideuada popular, concerts i una marxa nòrdica.

Paraules clau:

Notícies relacionades