Back to top

La 61a Fira Multisectorial vol ser un referent comercial i lúdic

Cambrils escalfa motors de cara a la seixanta-unena edició de la Fira Multisectorial. Comença divendres vinent i els seus impulsors la defineixen com un pol d'atracció comercial però també lúdica.
La Fira Multisectorial arriba a la 61ena edició amb la voluntat de ser referent comercial i lúdic

La consolidació serà ben present a la seixanta-unena edició de la Fira Multisectorial de Cambrils. Sota el mateix eslògan i imatge corporativa que l'any passat, el municipi encara l'última setmana abans de l'inici de la fira, que s'inaugurarà divendres vinent amb la presència del president del Parlament Roger Torrent. Malgrat que la superfície d'exposició es manté, enguany el nombre d'expositors es veu lleugerament rebaixat, a 190 empreses presents a l'esdeveniment. Això significa que comptaran amb estands més amples per mostrar els seus productes. Segons els seus impulsors, la fira té dues claus que justifiquen el seu èxit. Ana López, regidora de Promoció Econòmica a l'Ajuntament de Cambrils assegura que aquestes dues motivacions són l'esperit comercial però també el lúdic.

Enguany, el sector de benestar i salut, juntament amb l'automoció, guanya presència a la fira. També es consolida el projecte Niu, de promoció del talent jove del municipi mitjançant un espai on els nous emprenedors mostren els seus projectes al Parc del Pinaret.

En el marc de la Fira Multisectorial, també s'hi afegeixen actes culturals, com per exemple la Festa de la Gent Gran que se celebrarà aquest diumenge o les diferents exposicions amb segell cambrilenc que hi haurà al municipi.

D'altra banda, la fira comptarà amb les habituals atraccions, la fira medieval i una fira de cervesa i food trucks al Parc del Pinaret.

Paraules clau:

Notícies relacionades