Back to top

La Banda Simfònica celebra onze anys a ritme de Soul

L'actuació ha volgut ser un homenatge a Aretha Franklin i ha comptat amb la col•laboració de La Soul Machine i la solista Mariona Escoda.
L'actuació ha volgut ser un homenatge a Aretha Franklin i ha comptat amb la col•laboració de La Soul Machine i la solista Mariona Escoda.

El Teatre Bartrina s'ha omplert de Soul al tradicional concert d'aniversari de la Banda Simfònica de Reus aquest dijous al vespre. Una trobada musical que organitza cada 3 de gener des de 2008 i que cada any té una temàtica especial. Aquest cop, la BSR ha decidit retre un homenatge a la desapareguda Aretha Franklin i ha comptat amb la col·laboració de La Soul Machine i la cantant Mariona Escoda. "Volem fer coses especials i diferents a la programació normal de les bandes. Hem volgut comptar amb ells per treballar un nou estil, el soul, i fer així un petit homenatge a Aretha Franklin", explica el director de la Banda Simfònica de Reus, Ramon Reverté. 

El públic ha gaudit de cançons de Aretha Franklin, com Respect o Think, i també de peces originals de La Soul Machine, un grup referent d'aquest estil musical a Catalunya que fa quinze anys que puja als escenaris. "És una sensació molt maca de sentir una filharmònica darrere que toca les teves cançons, és una sensació molt bonica", diu el cantant de La Soul Machine, Manu Ruiz.

La Banda Simfònica de Reus neix l'any 2007, i des de llavors ha participat en diferents actuacions, concursos de bandes internacionals i en actes festius de Reus, com la Cavalcada de Reis o les festes de Sant Pere i Misericòrdia.

Paraules clau: