Back to top

La Banda Simfònica de Reus a ritme de house i de Joan Masdéu

SÍLVIA SAGALÀ ROCA

La Banda Simfònica de Reus celebrarà el seu novè aniversari amb un concert al Bartrina molt particular: compartirà escenari amb el músic Joan Masdéu i amb un dj. Els reusencs estan molt satisfets de les fites assolides en els seus primers anys de vida i estan convençuts que aquest concert de Nadal serà un èxit. 

Ja fa nou anys que es va forjar la Banda Simfònica de Reus i els seus responsables estan més que satisfets amb l'evolució del conjunt. Han vist com els seus membres es multiplicaven fins als 60 que hi ha actualment, han guanyat 2 dels tres concursos als què s'han presentat i han aconseguit fer una temporada estable a la ciutat amb el cicle 'Reus a 4 bandes'. Aquest Nadal faran un concert ben especial on compartiran escenari amb el cantautor reusenc Joan Masdéu.  El músic assegura que és tot un privilegi poder formar part d'aquest projecte perquè "habitualment les meves cançons estan arranjades amb menys instrumentalització i és una gran oportunitat que puguin créixer gràcies als 60 músics de la Banda Simfònica"

Masdéu farà temes dels seus dos discs en solitari i la popular cançó de Whiskyn's, 'Reus'. El cantautor acompanyarà a la Banda Simfònica a la primera part del concert, a la segona, la banda sonarà a ritme de música house. Tot un experiment que els reusencs tenen moltes ganes de provar. "Sonaran temes de David Guetta o de Juan Magán", explica el director de la BSR, Joan Ramon Reverté, mentre afegeix que "les cançons han estat instrumentades per l'ocasió, tot i que tampoc excessivament perquè aniran acompanyades per l'electrònica d'un Dj"

El concert de Nadal tindrà lloc el proper dimarts dia 3 de gener a les 9 de la nit al Teatre Bartrina.