Back to top

La Banda Simfònica de Reus, subcampiona del món al World Music Contest

El prestigiós Certamen Mundial de Bandes de Música aglutina a centenars d'agrupacions musicals de tot el món i del més alt nivell en les diferents categories i modalitats. 

La Banda Simfònica de Reus s'ha proclamat subcampiona del món en el World Music Contest Kerkrade 2022. El prestigiós Certamen Mundial de Bandes de Música se celebra el mes de juliol de cada quatre anys a Kerkrade, als Països Baixos, i aglutina a centenars d'agrupacions musicals de tot el món i del més alt nivell en les diferents categories i modalitats. 

La banda de Reus, l’única banda de música catalana que ha participat, ha obtingut 91,58 punts sobre els 100 possibles a la classificació final, només per darrere del Centrumharmonie Geel, que va assolir-ne 96.

En 35 minuts a dalt de l’escenari del Rodahal Concert Hall de Kerkrade, la Banda Simfònica de Reus, dirigida per Ramon Reverté, va interpretar una peça d’escalfament, “Agüero”, un pasdoble de José Franco, la peça obligada d’aquesta edició, “Diferencias on an Old Spanish Song”, del japonès Ito Yasuhide, i una de lliure elecció, “El jardín de Hera", del valencià José Suñer-Oriola.

Paraules clau:

Notícies relacionades