Back to top

La banda 'Sones de Pasión' toca a favor de la Mossèn Frederic Bara

La Prioral de Sant Pere de Reus ha acollit la segona edició del Concert Solidari de Quaresma que ha organitzat la Confraria dels Sants Just i Pastor a benefici de la Fundació Mossèn Frederic Bara i Cortiella.

Marxes solemnes processionals, clàssiques i de creació pròpia, han format part del repertori que ha interpretat la banda reusenca 'Sones de Pasión' a la Prioral de Sant Pere. El concert, organitzat per la Confraria dels Sants Just i Pastor, té com a objectiu recaptar fons per a la Fundació Mossèn Frederic Bara. L'acte ha començat des de la plaça de la Mercadal, quan la banda ha anat baixant pel carrer Major fins arribar a la Prioral. Un cop dins del temple, els músics han interpretat marxes com "La Expiración", "Siete Palabras" o "Sones de la fe". Els bancs de la Prioral han quedat gairebé plens.

Un impuls per a la fundació Mn Frederic Bara 

La fundació Mossèn Frederic Bara fa més de 30 anys que atén infants que es troben en situació de vulnerabilitat. La seva tasca és formar-los mitjançant activitats educatives en el lleure, quan els infants ja han sortit de l'escola, i proporcionar-los el berenar. Els membres de la Fundació asseguren que el gran valor d'aquestes iniciatives solidàries, més enllà de l'econòmic, és el de suport moral.

Paraules clau:

Notícies relacionades