Back to top

La bandera LGTBI+ oneja a l'Ajuntament de Reus

Amb motiu del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia
lgtb

El balcó del Palau Municipal té penjada des d'aquest divendres i fins dilluns, la bandera LGTBI+, amb motiu del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, que té lloc el diumenge 17 de maig.

Des de fa quatre anys, coincidint amb la creació del Punt d'Atenció a la Diversitat Sexual, el Col·lectiu H2O organitza l'hissada de la bandera durant aquesta jornada, en col·laboració amb l'Ajuntament. Enguany, amb motiu de l'estat d'alarma decretat per l'emergència sanitària, no hi ha hagut acte oficial com es venia fent en els darrers anys, però sí que s'ha penjat la bandera per donar continuïtat a la tradició i a la sensibilització envers aquest tipus de violència contra una part de la població.

La commemoració del Dia Internacional també té presència virtual a través de les xarxes socials. El perfil del Casal de les Dones a Facebook ha programat diverses activitats com recomanacions de llibres i documentals sobre el tema, i la difusió de material de sensibilització.

Els Punt d'Atenció a la Diversitat Sexual és un servei d'atenció per les persones LGBTI, les seves famílies i aquelles que s'adrecin per qüestions de diversitat sexual, orientació sexual i identitat o expressió de gènere. S'ofereix atenció en relació a qualsevol qüestió o necessitat que aquest col·lectiu pugui tenir: acompanyament, recursos específics i, en coordinació amb la Generalitat, gestionem el canvi de nom sentit a la tarja sanitària. El servei compta amb l'assessorament i la col·laboració de l'entitat H2O, referent del territori en aquests temes.

Paraules clau:

Notícies relacionades