Back to top

La Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus inicia "La biblioteca de les coses"

L'edició 2021 del cicle "la biblioteca de les coses" està dedicada a les economies transformadores

Les Biblioteques Municipals de Reus han iniciat les activitats del cicle "La biblioteca de les coses". Aquestes jornades s'emmarquen en el programa Biblioteques sense fronteres compromeses per un món més just.

Aquesta iniciativa va néixer l'any 2017 del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya i té com a objectiu apropar al públic de les biblioteques de Catalunya el coneixement i la comprensió davant de les situacions de vulneració de drets humans.

"La biblioteca de les coses" aquest 2021

L'edició 2021 està dedicada a les economies transformadores a través de diferents activitats com ressenyes o diferents narracions que promouen el comerç just i acaben de tancar el cicle de "Fem consciència" que s'ha portat a terme durant els mesos de gener i febrer d'aquest 2021.

biblioteca de les coses

Daniel Recasens regidor de Cultura i Política Lingüística ha explicat que "les Biblioteques Municipals de Reus han estat i són sensibles als valors de solidaritat i cooperació des de fa diversos anys acollint fons i activitats d'aquesta temàtica. Així doncs, creiem que amb l'adhesió a aquest programa es fa més visible el treball que es fa en aquesta línia i, a més, podrem gaudir de diversos recursos, com lots de llibres i diverses activitats".

Paraules clau:

Notícies relacionades