Back to top

La biblioteca Pere Anguera celebra 6 anys de vida a través de l'art i la creació

Enguany la biblioteca Pere Anguera de Reus commemora el seu 6è aniversari amb el projecte FILS

La Biblioteca Pere Anguera de Reus es converteix en el centre cultural de la ciutat. Durant els dies 18, 19 i 20 de Novembre, la biblioteca acollirà el projecte FILS, Filosofia, Imatges i Lletres posant en valor el pensament i la reflexió a partir de l'art i la creació, per obrir-se de manera col·lectiva a noves realitats.

L'edició d'enguany vol posar l'accent en l'impuls a la creació a través d'una desena d'actes. Entre ells destaquen l'acte "L'impuls creatiu, els matisos i l'essència" a càrrec del productor, músic i compositor Marc Parrot, l'homenatge a l'escriptora catalana Montserrat Roig o els premis #estiraelfil on s'ha convidat a la ciutadania a participar a través de les xarxes socials publicant una imatge acompanyada d'un vers reflexiu.

L'acte inaugural comptarà amb un recital de poesia que s'havia de fer en l'anterior edició marcada per la pandèmia on es podrà gaudir dels versos de Pere Anguera, Josep Carner, Gabriel Ferrater i Victor Batallé

Tot plegat en un final d'any carregat de cultura a la ciutat que també acollirà els premis de narrativa de Reus "diré el que em fuig" o les jornades de literatura infantil Llum de Llull.

Paraules clau:

Notícies relacionades