Back to top

La Biblioteca Pere Anguera commemora el seu 5è aniversari

Es duran a terme activitats dins del marc del projecte FILS, que té com a objectiu posar en valor el pensament i la reflexió a partir de l'art i la creació i està dedicat a Pere Anguera i la seva poesia.

Ja fa cinc anys que la Biblioteca Pere Anguera va obrir les seves portes. Des del seu inici el novembre de 2015 fins el dia d'avui el nombre de persones que han fet ús d'aquest equipament ha augmentat considerablement, de fet, l'any 2019 va rebre un total de 34.561 visitants i es van fer més de 21.000 préstecs.

Per commemorar aquesta cita, s'han programat una sèrie d'activitats emmarcades en el projecte FILS (Filosofia, Imatges i Lletres), que té com a objectiu fer valer el pensament i la reflexió a partir de l'art i la creació per obrir-se de manera col•lectiva a noves realitats. L'any 2020 es dedica a la figura de Pere Anguera i la seva poesia per donar a conèixer la faceta creativa del reconegut historiador. Però el regidor de Cultura, Daniel Recasens també ha destacat que "volem fer de la biblioteca un pilar de reflexió respecte a l'art i la cultura".

Els actes del 5è aniversari

Tot i que la situació actual per la Covid-19 ha fet endarrerir alguns actes presencials, ja s'han posat en marxa dues grans activitats com l'exposició fotogràfica "Llegir a la Biblioteca Pere Anguera" que comptarà amb 43 fotografies penjades en institucions i cases particulars i l'acció literària "Estiraelfil", que vol fomentar la participació de la ciutadania i que es durà a terme a les xarxes socials.

Respecte a les altres activitats programades, no s'han volgut concretar els dies i les hores, ja que la situació d'emergència sanitària pot fer-les canviar i s'aniran informant a través de les xarxes socials i els diferents espais d'informació i comunicació tant del mateix servei de biblioteques com del mateix Ajuntament.

Paraules clau:

Notícies relacionades