Back to top

La Boca de la Mina encara el final de les obres de remodelació

El Jardí de les Olors i el recorregut transitable del passeig aviat obriran l'accés a la ciutadania i els veïns del barri Gaudí estan a l'expectativa de la fi de les obres.

Actualment el passeig de la Boca de la Mina ha enllestit gran part de les actuacions previstes. El corredor preferent per a vianants ja s'ha construït, així com el parc de les olors i el pla d'arbrat i jardineria s'està implementant. Tot plegat una millora que els veïns del barri Gaudí feia anys que reivindicaven.

Entre les actuacions previstes també hi destaquen El Jardí Agrari, licitat en una tercera fase del projecte, que ja s'ha començat a construir o la remodelació de la Font del Lleó.  Tot plegat millorant les condicions de drenatge i il·luminació permetent la recuperació d'elements de gran valor històric. El projecte ha de servir per obrir aquesta part de la ciutat als veïns i veïnes de Reus.

De fet el passeig havia d'estar enllestit a principis d'aquest 2021, però la pandèmia n'ha retardat la finalització de les obres. Es calcula que de cara a la primavera s'obrirà l'accés a la ciutadania.

Paraules clau:

Notícies relacionades