Back to top

La borsa de treball del Mas Carandell es bolca en la lluita de la Covid-19

Tot i que hi ha sectors que han hagut de tancar portes davant la crisi del coronavirus, altres es veuen desbordats per la manca de professionals. Per aquest motiu, el Mas Carandell ja gestiona, a través de la seva borsa, ofertes de treball d'empreses que necessiten treballadors puntuals per atenuar els efectes de la pandèmia.
Mas carandell

L’Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell de Reus continua treballant en aquests dies de confinament per tal de seguir oferint el seu servei a la ciutadania i a les empreses del territori. I aquest continua sent, entre d’altres, el d’afavorir l’ocupació i la igualtat d’oportunitats.

Per aquest motiu, la borsa de treball del Mas Carandell continua activa, per tal d’ajudar a aquelles empreses que es troben desbordades per la situació d'excepcionalitat causada per la pandèmia. Entre elles, les vinculades a l’acompanyament de les persones, tal com assegura el regidor d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus, Carles Prats

La formació en digitalització, la més buscada

Un altre dels serveis que ofereix el Mas Carandell és la formació. Una opció que durant aquest període de confinament està guanyant cada vegada més adeptes. Sobretot, pel que fa als cursos relacions amb la digitalització.

Les persones o empreses interessades poden adreçar-se a la pàgina web borsa.mascarandell.cat o bé enviar un correu electrònic a correu@mascarandell.cat

Paraules clau:

Notícies relacionades