Back to top

La cafeteria del Centre Social El Roser, oberta a tothom

Els beneficis que puguin haver-hi es reinvertiran en empreses d'inserció sociolaboral i expertes en l'acció social

La cafeteria del Centre Social El Roser ha entrat en funcionament, oberta a tota la ciutadania. Aquest nou servei té com a objectiu convertir-se en un espai compartit entre les persones usuàries d'aquest equipament, que depèn de la Regidoria de Benestar Social, i la resta de la ciutadania, de manera especial l'alumnat i el professorat de l'Institut Gabriel Ferrater i Soler, situat al costat del centre, i del veïnat de la zona. L'horari és de dilluns a divendres de 7.45 h a 11.45 h, ja que a partir d'aquesta hora l'espai es converteix en el menjador social.

El funcionament és com el de qualsevol cafeteria, amb l'excepció que no es venen begudes alcohòliques. La diferència fonamental amb la resta d'establiments d'aquest tipus és que a més d'un servei de cafeteria es tracta d'un recurs social. Per tant, esmorzar en aquesta cafeteria té un valor afegit, ja que els beneficis que puguin haver-hi es reinvertiran en la Unió Temporal d'Empreses (UTE) Arada-Fitei, formada per empreses d'inserció sociolaboral i expertes en l'acció social, responsable de la gestió del servei d'alimentació del Centre Social El Roser i, en conseqüència, repercutiran en l'atenció a les persones usuàries d'aquest equipament. A més, la cafeteria facilita l’accés de tota la ciutadania a aquest nou equipament municipal amb finalitats socials.

Ara, amb l'obertura de la cafeteria, el servei d'alimentació del Centre Social El Roser, ja està en ple funcionament i ofereix els serveis següents:

  • Menjador social: servei d'àpats, de manera presencial, per emportar-se i a domicili.

  • Rebost social: punt de distribució d'aliments i complements.

  • Cafeteria: servei de cafeteria obert a la ciutadania.

L'altre servei del Centre Social El Roser, és el d'allotjament temporal, ara en fase de licitació i que està previst que comenci a funcionar a finals d'aquest any.Per a més informació sobre el Centre Social El Roser es pot consultar la web https://elroser.reus.cat/

Paraules clau:

Notícies relacionades